Pontos idő: 2017 nov. 24 22:05

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2514 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 20 16:07 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:319158(N)
Gizuska írta:
https://youtu.be/m24GNFb8wlA



Régen sütöttem már, ez isteni finom. Ha megsütitek, én nagyon vevő lennék rá. :D


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 20 14:20 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:319156(N)
Gizuska írta:
https://youtu.be/m24GNFb8wlA
Párom úgy szereti, ha lapos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 20 11:40 
Tag (3781)
Avatar

Csatlakozott: 2015 ápr. 17 18:50
Id:319155(N)
https://youtu.be/m24GNFb8wlA

_________________
"Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért" G.G.Marquez


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 19 22:18 
Tag (29039)
Avatar

Csatlakozott: 2013 aug. 26 10:20
Hely: Budapest
Id:319137(N)
pusi írta:
Úgy gondolom így kell kinézni:

Hű...ez nemcsak finom lehet, de nagyon jól is néz ki!


Vissza a tetejére
  OnlineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 19 20:03 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:319124(N)
Úgy gondolom így kell kinézni:


Csatolmányok:
2017-11-19_184928.jpg
2017-11-19_184928.jpg [ 75.13 KiB | Megtekintve 48 alkalommal. ]
Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 19 19:26 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:319109(N)
Kekszes fínomság

Fél kilo síma háztartási kekszet sordrófával kis darabokra török., zacskóba téve, részletekben.
Kb 2 deci tejet felmelegítek, teszek bele 3 púpos teáskanál kakaóport, és kb 10 deka margarint és kb 10 deka cukrot, rum és vanilia aromát
Amikor a margarin elolvadt és jól összekeveredett minden, akkor beleforgatom az összetört kekszet és még csokidarabokat, narancshéjat apróra vágva, , mazsolát, diót, vörös áfonyát, vagy amit akarok.
Jól összekeverem, állni hagyom a lábosban kb fél órát.

Vagy őzgerinc formába teszem, alája fóliával, vagy rudakat csinálok és betekerem szorosan alufóliába és beteszem a hűtőbe pár órára, vagy reggelig, hogy a kekszdarabok jól magukba szívják a trutyit.
Nagyon hamar el fog fogyni.

Multkor sok volt a tej és szottyos lett, most kevesebbet tettem bele azt hiszem jó lett. /2 dl/
Cukrot tetszés szerint lehet kevesebbet is tenni bele,

_________________
Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 nov. 05 07:52 
Tag (3781)
Avatar

Csatlakozott: 2015 ápr. 17 18:50
Id:318434(N)
http://bonniekonyhaja.cafeblog.hu/2017/ ... -maktorta/

_________________
"Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért" G.G.Marquez


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 okt. 29 11:42 
Tag (16843)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 11:18
Hely: Budakalász
Id:318055(N)
Köszi Gizuska! Ez nagyon fínom lehet!

_________________
Ameddig az emberek azt gondolják, hogy az állatok nem éreznek, addig az állatoknak azt kell érezniük, hogy az emberek nem gondolkodnak.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 okt. 29 11:28 
Tag (3781)
Avatar

Csatlakozott: 2015 ápr. 17 18:50
Id:318054(N)
Hatlapos ......
2017-10-26 07:48:01, csütörtök


Hozzávalók

a tésztához

60 dkg liszt
15 dkg cukor
1 cs. szalalkáli
1 ek. zsír
1/4 liter tej
Hozzávalók a krémhez

25 dkg cukor,
1 liter tej,
2 dkg kakaó,
4 evőkanál liszt
Elkészítése


A lisztben a szalalkálit elkeverjük, majd a zsírral összemorzsoljuk, utána jön a cukor és a tejjel rugalmas tésztát készítünk. 6 egyenlő méretű cipót készítünk belőle.
A tésztát a lehető legvékonyabbra kinyújtjuk, majd tepsi hátán (gáz tepsi méret) világosra sütjük! Vigyázni kell vele, mert ekkor még törékenyek a lapok!
A krémhez a cukrot lábasban karamellizáljuk, (nem szabad megégnie) majd felöntjük 8 dl tejjel és felforraljuk. A lisztet és a kakaót a maradék 2 dl tejjel simára keverjük. A felforrt karamellás tejhez adjuk, és forrásig főzzük, állandó kevergetés mellett.

A kész lapok közül kiválasztjuk a legszebbet - ez lesz a teteje. A forró krémmel megkenjük a lapokat, ügyelve, hogy a teljes méretet felhasználjuk, hiszen a később levágott széle lesz a legkelendőbb a család körében! Az egymásra helyezett lapokat enyhén mindig lenyomkodjuk.

Amint kész a töltés, folpack-kal be szoktam csomagolni, hogy minél hamarabb megpuhuljon - ez kb. 3-4 óra. Ez a sütemény 2-3 napig garantáltan puha marad, természetesen folyamatosan fólia alatt kell tartani (nem alufólia!)!

Kép

_________________
"Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért" G.G.Marquez


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 okt. 29 11:24 
Tag (3781)
Avatar

Csatlakozott: 2015 ápr. 17 18:50
Id:318053(N)
ehető virág, amit sokoldalúan használhatunk a konyhánkban
2017-10-29 09:12:35, vasárnap


Ehető virágok

Allium - Az alliumcsalád minden virága (póréhagyma, vöröshagyma, fokhagyma) ehető és ízletes!
Angelika - Fajtától függően a virágok világos levendula-kéktől a mély rózsáig terjednek, és édesgyökérszerű ízűek.
Ánizs - Mind a virágok, mind a levelek finom ánizsos vagy édesgyökér ízűek.
Rukkola - A virágok kicsik, és olyan ízűek, mint a levelek. Színük fehér sötétlila csíkokkal vagy sárga.
Búzavirág - Csak a szirmokat együk, a virág többi része kesernyés.
Bazsalikom - Több féle színű virága (fehér, rózsaszín, levendula) hasonló ízű, mint a levele, csak enyhébb karakterű.
Méhbalzsam - A piros virágok menta ízűek.
Gyermekláncfű - Bővebben a pitypangról itt írtunk.
Borágó - Szép kék virága hasonló ízű, mint az uborka.
Körömvirág - szirmai enyhén csípősek, fűszeresek.
Szegfű - A szirmok édesek, illatosak.
Kamilla - A virágok édes ízűek és gyakran használjuk teaként. A fészekvirágokra érzékenyeknél allergiás tüneteket okozhat.
Zamatos turbolya - Virágai is finomak.
Krizantém - Csak a szirmokat használjuk. Egy kicsit keserű, eges fajták csípősek.
Koriander - Ez az a növény, amit sokan nem kedvelnek íze, illata miatt, pedig virága is gyógyhatású. Használjuk frissen, főzés nélkül, salátákba!
Citrusfélék - Virágaik édesek és nagyon illatosak.
Kapor - A sárga virágai olyan ízűek, mint a növény levelei. Cukorbetegek fogyasszanak belőle minél többet!
Margaréta- Ezek a legkevésbé ízletes szirmok, viszont remekül mutatnak a tányéron.
Édeskömény _ A sárga édeskömény virágainak íze hasonlít az édesgyökér ízéhez, és szintén gyógynövény.
Fukszia - Virágaival gyönyörűen díszíthetjük köreteinket.
Hibiszkusz - Karakteresen savanyú íze miatt óvatosan használjuk a főzéshez.
Mályvarózsa - Ízletes, vegetáriánus köretek fontos kelléke.
Impatiens ( nebáncsvirág) -Nincs jellegzetes íze, leginkább díszítéshez használhatjuk.
Jázmin - Teája igazi csemege, de édes ételekhez is jól illeszthető.
Vadárvácska - Imádnivalóan finom, menta íze kiváló salátákhoz, tésztákhoz, gyümölcsös ételekhez.
Levendula - Édes, fűszeres íze egyaránt illik a sós és édes ételekhez.
Citromfű - Fehér színű virágai citromos ízűek, teákhoz, desszertekhez használjuk.
Menta - Ma már több változata is létezik, illatuk, ízük, intenzitásuk is ennek függvénye.
Sarkantyúka - Az egyik legkedveltebb ehető virág, ragyogóan színezettek, édes, fűszeres ízűek, jól illik salátákhoz, körethez.
Oreganó - Virágainak íze leveleihez hasonló, annak enyhébb változata. Antibakteriális hatása közismert.
Torma - Virágai borsos ízvilágúak.
Rózsa - Minden rózsaszirom ehető, a sötétebb színűek intenzívebb ízűek. Tökéletesek az italokhoz, desszertekhez, valamint különböző dzsemekhez.
Rozmaring - Íze a növény leveleinek enyhe változata.
Zsálya - Levélhez hasonló ízvilág.
Kakukkfű - Karakteres ízvilága miatt csak óvatosan használjuk, apró virágaival viszont kedvesen, diszkréten díszíthetünk.
Sütőtök - Nincs jellegzetes íze, de virága különleges dekorációja lehet egy-egy kompozíciónak.
Napraforgó - Igen sokoldalú növény. Szirmai ehetők, íze az articsókához hasonlít.

_________________
"Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért" G.G.Marquez


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 szept. 06 20:20 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:315069(N)
Felhoztam a receptet.


Gizuska írta:
AZ EREDETI GÖCSEJI DÖDÖLLE RECEPTJE

Személyenként 3 db közepes krumplit meghámozunk és vékony karikákra vágva annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Fazékban puhára főzzük és törővel össze passzirozzuk, megsózzuk rendesen!!.Kb ugyanolyan mennyiségű lisztet , mint amennyi a burgonya, beleöntünk egy üres lábasba és a tüzön kevergetve átforrósitjuk, ettől jobb ízű lesz majd a végeredmény. Összeöntjük a krumplis masszával és egy erősebb fakanállal addig dagasztjuk amig elválik a fazék oldalától.mindvégig a tüzhelyen,!Elég nehézkes, de megéri a fáradtságot, ja, és pöfögni is fog ám egy kicsit!
De még mindezek előtt kell megsütni a vöröshagymát zsírban vagy olajban, mert ha készen van a massza akkor máris szükségünk van rá.
Úgy szoktam késziteni, hogy a finomra vágott hagymát enyhén pirosra sütöm a zsiradékban és a kiszedem belőle egy tányérkára, hogy ne sűljön tovább.
A fakanállal kiemelek egy adagot a dödölléből és egy evőkanállal szedek rá a forró zsiradékból és kiszaggatom vele egy lapos tálba. Ha készen vagyok megszórom a sült hagymával és friss tejföllel és máris fogyasztható!
Így is nagyon finom, de lehet úgy is hogy miután kiszaggattuk a tálba, lassú tüzön piritgatjuk egy kicsit, kellemes , megváltozott íze lesz, a végén itt is megszórjuk a sűlt hagymával. az nem nyerő ha a hagymával együtt pirítjuk, mert keserű lesz az égett hagyma.
No azt hiszem nem hagytam ki semmit, nem bonyolult a dolog csak így leírva hosszúnak tünik.
Gyakori és kedvelt étel az én szegényes szülőföldemen, régen reggelire vagy vacsorára készítette Nagyanyám , emlékszem milyen boldogan osztozkodtunk Nagyapámmal, a cicának, kutyának is jutott belőle.
Ha sárga burgonyát használunk, akkor szép sárga szine lesz,lehet részben kukoricalisztet is használni hozzá!
Szóval ennyi a recept,csak annyit teszek még hozzá, hogy a gyakorlat teszi a mestert ez ügyben is!
Jó étvágyat hozzá és jó egészséget mindenkinek!

Kép

Kép




Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 jan. 23 09:31 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:297488(N)
Nagyika recept, és jó kis oldal:

http://vegatogo.hu/csokis-dios-narancsos-muffin-recept/


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2017 jan. 01 22:13 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:296276(N)
Nagyi receptje míg el tűnik, mert akkor már nem tudjuk előkaparni.


"Gyerekek, ez a recept mennyei kaja lett.
Igaz, kicsit módosítottam rajta, de nem lényegeset.
http://www.retikulesfuszerdoboz.hu/sult ... osztaagyon

A csülköt előföztem, amikor a kocsonyát készítettem, avval együtt, kb 2/3- nyi puhaságúra. Kicsontoztam. Így gyorsabban lett kész ma.
Sütés előtt megtűzdeltem a fokhagymával. Bőrös részét bekockáztam.
Innen ugyanaz a menet. 1 óra sülés.
A krumplit kicsit előfőztem egy nagy fej hagyma darabjaival, vegetás vízben.
Egy kis libazsírral, ételízesítővel megszórtam.
Innen tovább ugyanaz, csak a krumpli hagymástól került az edénybe, a benne lévők tetejére. További, kb 1/2 - 3/4 óra sütés.
A végén levettem a tetőt és pirosra sütöttem, a krumplit kicsit lehúztam a húsról, így mindkettő megpirult.
Rómaiban csináltam, de jénaiban ugyanaz

Mennyei kaja lett. :lol: :lol: :lol:"


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 nov. 17 22:12 
Tag (29039)
Avatar

Csatlakozott: 2013 aug. 26 10:20
Hely: Budapest
Id:293893(N)
Breeze írta:
Wow, sikerult. Stahl Judit egyik konyvet toltottem fel Nektek,remelem tudjatok hasznalni.

Köszönjük Sacika! :D


Vissza a tetejére
  OnlineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 nov. 12 15:03 
Tag (16843)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 11:18
Hely: Budakalász
Id:293638(N)
Breeze írta:
Wow, sikerult. Stahl Judit egyik konyvet toltottem fel Nektek,remelem tudjatok hasznalni.


Köszi Sacika! Tudom használni. :D

_________________
Ameddig az emberek azt gondolják, hogy az állatok nem éreznek, addig az állatoknak azt kell érezniük, hogy az emberek nem gondolkodnak.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 nov. 12 11:06 
Tag (9779)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 12 21:40
Id:293632(N)
Wow, sikerult. Stahl Judit egyik konyvet toltottem fel Nektek,remelem tudjatok hasznalni.


Csatolmányok:
Stahl_Judit1.doc [628.5 KiB]
68 alkalommal.

_________________
Kép
Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 nov. 04 20:46 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:293247(N)
http://receptneked.hu/szarnyas/kijevi-csirkegolyo/

Ezt kipróbáltam. Szerintem nagyon finom.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 nov. 02 13:13 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:293126(N)
Kókusztej( Sacek receptje):

1 bogre bio reszelek , 3 bogre forroviz es hagyni kihulesig. En turmixba tettem kihules utan es 5 percenkent kavartam rajta,majd suru szovesu szuron atontottem. 4-5 napig elall a hutoben. A reszeleket meg ezutan is fel szoktak hasznalni sutikbe.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 okt. 20 18:19 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:292591(N)
Császármorzsa.

4 tojás szétválasztva, sárgája kb 10 deka cukorral és kb 4-5 dkg olvasztott margarinnal, vajjal kikeverve, citromhéj, vaniliaaroma, kb 4 deci tejjel felengedve, bele a gríz, kb 1 bögrényi, meg mazsola.
1/2 órát áll. Tojásfehérjét felverni, belekeverni.
Piskóta sűrűségű legyen.
Vastag aljú lábos alaposan kikenve hidegen, beleönteni a masszát.
Közepes tűzön hagyni kb 10 percig nyugton, ha már a szélén látszik, hogy kezd egybeállni, akkor lapos fakanállal fordítgatni, törögetni időnként, kisebb egységekre. Nem baj, ha a közepe még lágy a forgatás kezdetén, attól alul már piros lehet.
További 10-15 perc, míg az egész átsül. Nem kell minden részének barnásnak lenni. Párom kakaóval, én lekvárral eszem.
Benke Laci bácsi mondta, hogy így kell csinálni. /majdnem/

_________________
Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 okt. 18 07:56 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:292458(N)
Nagyi tortái:

http://www.nosalty.hu/ajanlo/11-isteni- ... oran-belul


Levesek:

http://www.nosalty.hu/ajanlo/17-tokelet ... ri-cidrire


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 okt. 04 08:40 
Tag (16843)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 11:18
Hely: Budakalász
Id:291710(N)
Krumplis pogácsa.

Hozzávalók:

600 gr. burgonya
70 ml. tej
cukor
25 gr. friss élesztő
410 gr. búzaliszt
1 egész tojás a kenéshez
1 tojás sárgája a tésztába
250 gr. vaj


A burgonyát héjában megfőzzük, majd, ha kihűlt, áttörjük. Összedolgozzuk a tésztát, miután beletettük a felfuttatott élesztőt, majd egy órát pihentetjük, kelesztjük. Ezután fél centisre kinyújtjuk a tésztát, majd összehajtogatjuk 6 rétegbe. Ezt kinyújtjuk, hogy 2 cm. vastag tésztánk legyen. Kiszaggatjuk, a tepsibe sütőpapírt teszünk, és ráhelyezzük a pogikat. Megkenjük a tojással, és még 10 percet pihentetjük. Majd előmelegített sütőbe tesszük, 25-30 percig sütjük.

_________________
Ameddig az emberek azt gondolják, hogy az állatok nem éreznek, addig az állatoknak azt kell érezniük, hogy az emberek nem gondolkodnak.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 jún. 03 17:39 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:283509(N)
http://valodisafrany.blog.hu/2014/07/21 ... s_lepenyek



Ezt idehoztam, mert régen csináltam már ilyet, és isteni volt. Most nagyon nehezen találtam meg. Egyszerű, finom.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 ápr. 30 21:38 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:281002(N)
http://aprosef.hu/pompas_puspokkenyer_recept

Nagyi szerezte a receptet, idehozom, el ne vesszen.


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 ápr. 03 21:15 
Tag (29039)
Avatar

Csatlakozott: 2013 aug. 26 10:20
Hely: Budapest
Id:278143(N)
Nagyi írta:
Majd kipróbálom a magam esze szerint.

Magdika, nem írtad, jó lett a rozsdás husid??????


Nagyikám, nagyon finom lett. :D Azt hiszem minden nap meg tudnám enni. :lol: Ildi is oda van érte. :D


Vissza a tetejére
  OnlineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 márc. 23 09:36 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:276628(N)
Pusi májkréme
Pörköltet csinálok a csirkemájból, és főtt tojással ledarálom. Vagy késes aprítóba. Utána jöhet a fűszerezés. Annyi főtt tojást teszek bele kb, hogy fele-fele legyen. Ha ez az egész 1 kiló körül van, akkor egy vajat, vagy fél margarint.
Ha sertésmájból készül, akkor fele máj, fele sertéscomb, a többi ugyanaz. Párod így szeretni fogja. Majoránna is mehet bele bőven, nagyon jó a májhoz, és én a mustárt is szeretem benne. Ezt a sertésmájasat régebben bevágtam a hússal együtt a kuktába, és úgy készült belőle pörkölt. Ne legyen száraz.

_________________
Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 márc. 01 13:18 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:273840(N)
Majd kipróbálom a magam esze szerint.

Magdika, nem írtad, jó lett a rozsdás husid??????

_________________
Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 márc. 01 12:46 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:273839(N)
Nagyi írta:
pusi írta:
Feladtam, mert elvesztette a hitelét a recept. :( Hogy lehet így közzétenni, odacsapva? :evil:
Ne add fel, fínom lesz az meglátod. :D


Megvárom, amíg valaki kikísérletezi. :D


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 márc. 01 12:31 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:273835(N)
pusi írta:
Feladtam, mert elvesztette a hitelét a recept. :( Hogy lehet így közzétenni, odacsapva? :evil:
Ne add fel, fínom lesz az meglátod. :D

_________________
Kép


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 márc. 01 12:29 
Tag (60900)
Avatar

Csatlakozott: 2008 dec. 08 17:46
Id:273834(N)
Feladtam, mert elvesztette a hitelét a recept. :( Hogy lehet így közzétenni, odacsapva? :evil:


Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
 Hozzászólás témája: Re: Házitündér
HozzászólásElküldve: 2016 márc. 01 11:17 
Tag (12677)
Avatar

Csatlakozott: 2010 szept. 19 19:13
Hely: Székesfehérvár
Id:273829(N)
pusi írta:
http://erdely.ma/receptek.php?recept=f334cef690cd


Pusikám, ez síma fínom kelt tészta, csináld meg fél kiló lisztből és a többi mennyiséget ne bántsd, bár a cukrot sokallom bele. Finom lesz az.

Én ma rozsdás husit csinálok. :lol: :oops:
Jót tesz majd a hangulatunknak.

_________________
Kép


A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nagyi 2016 márc. 01 11:31-kor.

Vissza a tetejére
  OfflineProfil Privát üzenet küldése  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2514 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Magdi valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  

45,848,820 Megtekintve


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség