Nekem ezt fordította. Kissé /nagyon/ érthetetlen, de a lényeg kivehető belőle.
Légyszi írd ide a címet, hol találtad a szöveget, mert én nem tudom, hol keressek ilyent.
Köszönöm, hogy utánanéztél.
Szerda hajnalban Peter Beersma részben végzett a halott fiatal.
Ez volt a férfi.
Korábban megállapította, hogy a fitnesz és a súlya is jelentős hátrányban van. Ennek oka az is része során nem határozható meg. Világos volt, hogy nem volt bizonyíték a féreg fertőzés. A tüdeje tiszta. Az egyéb szervek nézett normális, de találtunk nagy szíve egy ilyen kis állat. Hiánya miatt az összehasonlító anyag nem tudjuk, ha ez tényleg más volt a gyomorban található, mint az várható volt, nem élelmiszer.
Aztán a lábát. Nem volt törve vagy ki a (csípő) tálba. A probléma az volt a térdízület. Nem tudtuk pontosan meghatározni, hogy mi folyik, de a láb Sat képest elforgatva a comb. A térd nem lehet hajlítani. Az ok is rejlik a nőstény egy (vagy több) alkalommal is folyik, de lehet, hogy egy hiba, amely már a tojás vagy a korai időkben keletkezett. Mert azokat hozzáigazítsák a helyzetben a sánta lábát kímélje, összenövések voltak a gerinc. Los de a rossz állapotban volt egyértelmű, hogy ez a fiatal nem volt esélye a túlélésre.
Kérdezd meg, hogy miért rossz, és olyan rossz állapotban, hogy hatalmas növekedési retardáció (14 nap!) Volt. A ragadozó takarmány volt az egész időszakban a viszonylag fiatal, átlagosan 77 gramm naponta. A szűk, azonban Sat őt az első 5 nap átlagosan mindössze 13 gramm naponta. A 0 és 1 nap volt, de összesen 6 gramm, és az első takarmány előre be került sor, csak 23 óra helyett! Különösen azokban a korai időkben a rendszeres ellátást alapvető zsákmányt. A növekedés hiány keletkezett azon, hogy tulajdonképpen soha vissza. Valóban, az elmaradás volt egyenletesen. Ezt a hatást fokozta, mert az első lépés egér 5. napján került bevezetésre. Volt előtti napokban ookgeenl, mint a nap folyamán, ahol állomány lehet küzdeni. Valószínű, hogy a többi ragadozó kínálat ebben a jelentéstételi időszakban volt az oka a későbbi problémákat.
Képek a részben megtalálható itt. De egy figyelmeztetés, a természet az ügy nem egy kellemes képekre! Az Ön választása, hogy megtekinthesse azokat.
A jelentés a ragadozó kínálat az előkészítés és elérhető lesz ezen a héten.